Addicted

1Dependente, obsesii… Pana la un anumit punct te fac sa simti ca traiesti, atat pe plan psihic cat si fizic. Sunt experiente noi, din care ai ceva de invatat. Uneori ai parte de aventuri, alteori descoperi ganduri si sentimente care iti erau straine.

Muzica, o melodie pe care simti nevoia s-o asculti incontinuu. Momentan ma obsedeaza asta. O anumita persoana, cu care vrei sa petreci cat mai mult timp. Prajituri, cola, cafeaua de dimineata si o tigara, bautura energizanta sau berea bauta seara in fata televizorului, drogurile. Internetul. Un anumit domeniu, despre care vrei sa afli cat mai multe. Poate nu te consideri obsedat/dependent in adevaratul sens al cuvantului, poate e o dependenta usor de controlat. Dar sunt lucruri pe care le faci de cate ori ai ocazia, iar cand nu o ai, o cauti, pentru ca iti schimba starea de spirit. Alaturi de scopurile pe termen lung pe care le ai in viata, te fac sa vrei sa traiesti in continuare. Te fac sa te bucuri de o zi obisnuita, sa te bucuri de moment; iti coloreaza viata si alunga monotonia.

Fiecare dintre ele, treptat, incepe sa nu mai aiba acelasi farmec pe care l-a avut la inceput. Ajungem sa ne plictisim de ele si asta e momentul in care trebuie sa alegem daca mergem inainte sau nu. Daca atunci cand nu ne mai fac placere putem trece peste ele, nu ajung sa ne raneasca. Aproape fara sa ne dam seama le abandonam si le inlocuim cu altele noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: