Multicolor

2– Esti un prost, Tim. Nu vezi cum isi bat toti joc de tine?! spunea Carl.

Carl stia totul despre Tim. De mult timp incerca sa-l inlature definitiv. Era dezgustat de caracterul slab al acestuia. Dar nu-i era usor sa scape de el.

La inceput, timidul si linistitul Tim nu-l cunostea pe Carl, pentru ca acesta se ferise, dar, dupa un timp, aparea de fiecare data cand Tim era pus intr-o situatie dificila careia nu-i facea fata. La inceput se speria de tonul autoritar si rautacios al lui Carl; se temea de el si nu-i placea deloc cand acesta incepea sa-l jigneasca. Dar cu timpul, Carl a devenit pentru el un fel de frate mai mare, pe care se putea baza. Uneori ar fi vrut sa-l faca sa plece, dar stia ca fara el ar fi fost pierdut, abandonat. Carl era misterios si nu spunea niciodata prea multe.

Dintr-o data s-a auzit din nou rasul lui Jack. Jack statea mereu ascuns in umbra si ii observa de la distanta. Tim stia ca Jack il urmareste in permanenta. Nu respecta pe nimeni si nimic, nici macar pe Carl, care uneori se enerva si il alunga. Nu se apropia niciodata prea mult de ei si nici nu voia nimic; el doar se distra. Carl ii spusese sa nu-l bage in seama, pentru ca nu-i putea face nimic. Jack era cel care il facea sa suporte durerea, pentru ca atunci cand ceva il ranea, Jack ii capta toata atentia si isi revenea abia cand totul trecuse.

– Nu-mi mai amintesc ce am facut. Stiu doar ca eram acolo, langa el, cand l-au gasit, a spus Tim. Tot timpul i se intampla sa uite lucruri. Cateodata nu isi amintea ce a facut o zi intreaga.

Ray o facuse. Ray era rece si arogant. Pe chipul lui nu se putea citi niciodata nimic, dar ochii sai aveau intotdeauna o sclipire ciudata. Era cel mai destept si mai viclean dintre ei. Nimeni nu-l cunostea. El facea planurile destepte si tot el le punea in practica. Nu avea incredere in ceilalti si nici nu avea nevoie de ei. Carl era prea violent si prea razbunator pentru a nu strica totul, iar Tim era prea slab ca sa faca ceva.

-N-am putut sa fac nimic…s-a plans Tim. Mi-era frica.

Carl a inceput din nou sa injure si sa tipe, iar rasul isteric al lui Jack aproape ii saprgea timpanele. Tim si-a acoperit urechile si a inceput sa tipe si sa planga, implorandu-i sa inceteze.

-Plecati, plecati! striga el.

Auzind tipetele venite din camera fratelui ei, Irma a sarit din pat si s-a dus repede la acesta. Singur in camera, Tim se zvarcolea pe podea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: