2012 – Apocalypse Please

Exista mai multe teorii in ceea ce priveste anul 2012 – apocalipsa, schimbare majora, trecerea intr-o alta dimensiune, inceputul unei noi lumi, a unei noi ere… Uneori as vrea ca macar una din teorii sa fie adevarata si sa aiba loc ceva semnificativ.

Povestile astea sunt bune pentru cei care scot bani de pe urma lor; fac filmulete, scriu carti si apar prin emisiuni in care discuta iar si iar aceleasi lucruri, intorcandu-le pe toate fetele. Subiect de dicutie aprinsa timp de o jumatate de ora, la un pahar de ceva,  si apoi uitat. Dar nu mai e mult si o sa vedem daca/ce se va intampla.

Ceva foarte important din punct de vedere astronomic si spiritual se va intampla pe 21 decembrie 2012. Timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat.

Intr-un raport al Pentagonului se arata ca pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima care vor devasta planeta si vor duce la anarhie. Schimbarile vor avea efecte asupra ADN-ului, care va fi imbunatatit si vom reusi sa depasim tehnologia.

Prima teorie e legata de Calendarul Mayas, considerat a fi cel mai exact si mai bine calculat calendar din lume, care se incheie cu data de 21.12.2012. Precizeaza ca in aceasta zi, Soarele se va alinia cu stelele din centrul galaxiei noastre; lumina si umbra il vor proiecta pe Sarpele cu pene coborand pe treptele piramidei Chichen Itza. Odata cu revenirea pe pamant a lui Quetzalcoatl, sarpele inaripat – zeul suprem in mitologia azteca, lumea noastra va sfarsi prin foc, iar pantecele cosmic Hunab Ku va da nastere unui nou Soare, numit de mayasi Cel de-al Saselea Soare, o alta lume mai evoluata urmand sa se nasca. In plus, pe peretele de langa camerele faraonului din Marea Piramida din Egipt exista o referinta clara la anul 2011.

O alta teorie se refera la timp, care isi mareste ritmul in mod asimptotic  spre o apropiata data limita: 21 decembrie 2012,  iar dupa aceasta data, totul dispare in neant. Rezonanta Schumann este demonstrata matematic de fizicianul german Winfried Otto Shumann (1988 – 1974) in anul 1952. Numita simplu Pulsul Terrei, aceasta rezonanta se produce in spectrul frecventelor radio extrem scurte, datorita descarcarilor luminoase care au loc in cavitatea atmosferica dintre suprafata Terrei si ionosfera. Pulsul Terrei a fost de 7,83 cicli/secunda (constanta  folosita in domeniul militar) dar, din 1980 se modifica, acum fiind de 12 cicli. Se speculeaza cu ideea ca datorita acestui fenomen, ziua are acum de fapt doar 16 ore, nu 24. Dar determinarile experimentale infirma modificari ale frecventelor de rezonanta  Schumann in sensul unei cresteri continue ce poate fi pusa in evidenta.

Alte informatii despre anul 2012 sunt legate de controversatul Proiect Montauk care continuă straniul proiect Philadelphia din 1943 al lui Albert Einstein. Descrierile lor se opresc la acelaşi an 2012 despre care spun ca este “ca un zid abrupt” de netrecut, de nepatruns, de neperceput de noi acum. Originile Proiectului Montauk dateaza inca din 1943 cand se cercetau metode pentru invizibilitatea la radar, la bordul navei USS Eldridge. Si cum Eldridge se afla in rada santierului naval militar din Philadelphia, evenimentele legate de nava au fost numite Experimentul Philadelphia. Obiectivul acestui experiment era sa faca nava invizibila pentru radar, dar pe langa acest deziderat, s-a mai obtinut si un alt efect la care nimeni nu s-a asteptat. Nava a devenit invizibila ochiului liber si a disparut pur si simplu din continuumul spatio-temporal. De-a lungul anilor, cercetatorii de la Montauk s-au adancit în perfectionarea tehnicilor de control mental si au continuat explorarea potentialului uman. Dezvoltand capacitati psihice in personalul folosit, s-a ajuns in momentul in care gandurile unei persoane puteau fi amplificate cu ajutorul aparatelor, astfel ca iluziile mentale puteau fi manifestate atat subiectiv cat si obiectiv. Aceasta includea crearea virtuala a materiei. Odata cu descoperirea faptului ca o fiinta umana putea crea materie prin simpla gandire, a aparut ideea de a distorsiona timpul. Dupa ani de cercetari empirice, au fost deschise astfel porti ale timpului în care se realizau experimente de neconceput. Proiectul Montauk a ajuns astfel sa redeschida un vortex temporal inapoi, în 1943, cand se realizase Experimentul Philadelphia.

Alta teorie a pornit de la experimentul din Geneva. Scepticii experimentului CERN cu acceleratorul de particule spun ca gaura neagra care ar aparea in urma esuarii experimentului, in 4 ani, adica in 2012, ar fi atat de puternica incat ar inghiti Pamantul. Un citat al lui Nostradamus, un renumit profet, pare sa le dea dreptate: ”Fugiti, fugiti din Geneva cu totii. Saturn se va transforma din auriu in cenusiu. Raza contra-pozitiva o sa va extermine pe toti. Inainte de aceasta vor fi semne pe cer.”

Inca din anul 1961, astronomii au descoperit, prin informatiile oferite de sateliti, o zona cosmica care parea a fi o nebuloasa neobisnuita. Prin fenomenul de nebuloasa se intelege un foarte mare nor cosmic de gaz sau praf. Aceasta nebuloasa avea proprietati neobisnuite si a fost denumita Nebuloasa Aurie, iar ulterior Centura Fotonica. Centura Fotonica este o imensa regiune din spatiu, care radiaza o intensa radiatie electromegnetica, atat in spectrul vizibil cat si in cel al luminii invizibile de inalta frecventa, chiar incluzand spectrul razelor X. In urmatorii 10 ani, Terra si vecinii sai isi vor ajusta structurile moleculare. Astfel, toate moleculele si atomii tuturor corpurilor cunoscute vor fi excitate, lucru care va crea un tip de lumina constant si nou – o lumina non-calda, o lumina fara temperatura, care nu va produce umbre. Daca soarele va intalni primul Centura, vor urma 3-5 zile de intuneric total si vor cadea toate sursele de curent electric. Daca Terra va intra prima, nu va fi intuneric; se va produce un fenomen similar unui foc planetar, intreaga materie va deveni luminoasa, dar fara ardere propriu-zisa. Se pare ca o data cu intrarea planetei in Centura, vom experimenta un imediat soc electric, cam o zecime de secunda, dar nu periculos. Alte surse spun ca in jurul Terrei va exista o intensa activitate fotonica, apoi o comprimare si o expansiune brusca a atmosferei. Daca se va adeveri, atunci multa vreme, cerul va deveni plin de lumina intensa, care ii poate duce la orbire pe cei neprotejati. Acesta lumina este asteptata sa apara in ultimele 3 zile. O alta caracteristica spectaculoasa va fi efectul activitatii intense a fotonilor asupra materiei. Va exista o inalta excitatie a atomilor cauzand fluorescenta tuturor corpurilor. Prin intrarea in Centura, Terra isi va reduce rotatia, ca urmare a reducerii rotatiei solare, temperatura va scadea si campuri de gheata se vor intinde pana la 40 de grade latitudine in ambele emisfere. Vor fi locuibile numai zonele din jurul Ecuatorului, chiar daca el nu va mai fi cel din ziua de azi, datorita schimbarii Axei Polilor. Dar gheata nu va rezista mult din cauza lipsei de ploaie si curand va incepe radiatia constanta care, bombardand Terra, va topi gheata, iar apele vor creste cu 900 de metri.

Trei obiecte zburatoare neidentificate gigantice, cu o lungime de zeci de kilometri, se indreapta in prezent spre Pamânt. Potrivit calculelor facute de oameni de stiinta, aterizarea OZN-urilor pe Terra ar putea interveni la mijlocul lunii decembrie 2012. Coincidenta sau nu, aceasta data coincide cu sfârsitul calendarului Maya, potrivit portalului thedailybizarre, citat de Agerpres. Anuntul privind apropierea OZN-urilor de Terra a fost facut de câtiva oameni de stiinta din cadrul organizatiei SETI – un proiect destinat cautarii inteligentei extraterestre. Acestia sustin ca invazia extraterestrilor este absolut reala, iar agentia spatiala americana NASA ar incerca sa ascunda de populatie aceasta informatie importanta. Potrivit astrofizicianului Craig Kasnov, o serie de obiecte foarte mari se apropie de Pamânt, dintre care unul are forma cilindrica, iar un altul, sferica. Pentru o confirmare a spuselor sale, savantul le recomanda scepticilor sa caute pe Internet hartile online spatiale interactive si sa introduca coordonatele OZN-urilor gigantice. Primul mare obiect poate fi descoperit la coordonatele 19 25 12 – 89 46 03, cel de-al doilea, de forma cilindrica – la 16 19 35 – 88 43 10 si al treilea de forma sferica – la 02 26 39 – 89 43 13. Anuntul a suscitat reactii diferite: unii considera ca extraterestrii vin sa salveze pamântenii de vreo nenorocire teribila care ar putea aparea in cazul in care predictia Maya despre sfârsitul lumii in 2012 se va adeveri; altii ii suspecteaza pe calatorii din spatiu de intentii agresive. “Vom trai si vom vedea”, rezuma Craig Kasnov, adaugând ca toate cele trei OZN-uri vor putea fi vazute in curând cu telescopul.

Si acum un filmulet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: