Roger Waters – The Wall (Bucuresti 2013)

roger_waters_the_wall_2013A fost cel mai bun concert pe care l-am vazut vreodata! Spectacolul. Sunetul exceptional, surround-sound-ul – se auzeau avioane survoland de jur imprejur, bombe care cad, sunete care te infiorau si dadeau emotii care iti faceau pielea de gaina. Efectele, imaginile proiectate si povestile din spatele lor. Ideile originale si mesajele, mai ales mesajele transmise, pe care sper ca le-a inteles cat mai multa lume. Roger Waters este un geniu, un artist in adevaratul sens al cuvantului.

Libertatea ne este ingradita, suntem obligati sa ne conformam unor tipare de gandire, iar in capitalism este vorba doar de bani, corporatiilor si conducatorilor statelor ne mai pasandu-le de ceilalti, de societate, de natura. Omul este indemnat sa consume cat mai mult, pentru a spori profitul corporatiilor.

Un concert perfect, din toate punctele de vedere. Chiar si vremea a tinut cu noi, desi se anuntase ploaie, a fost senin si destul de cald.

Concertul a inceput cu rugamintea de a inchide telefoanele, pentru a fi atenti la spectacol si a nu strica efectele cu lumina, dar de la tribuna am vazut ca cel putin un sfert dintre spectatori au tinut telefoanele deschise pe tot parcursul spectacolului; urat din partea lor.

Scena a fost foarte mare, iar pe ecranul imens -zidul- erau proiectate animatii, poze, imagini de pe scena.

A fost un concert extraordinar, ce trebuie vazut si inteles, nu povestit; a meritat toti banii si l-as revedea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: