Rasarit

Ultima fila din carte, ultima scena din film reflecta starea constanta a personajelor deja ajunse pe o linie de plutire.

Privea, prin peretele de sticla al penthouse-ului, lumina rece a diminetii care se revarsa peste orasul plin de zgarie-nori. Lumina care unea timpurile intr-un punct. Revista aruncata pe fotoliul alaturat fusese citita partial in ultimile doua zile. O luasera din aeroport. Trecusera deja de mult de primele excursii impreuna si acum calatoreau constant. Placerea de a vedea locuri noi si de a se bucura de tot ceea ce lumea are sa le ofere era unul din multele lucruri pe care le aveau in comun. In camera se simtea mirosul proaspat de cafea. Doar o ceasca, din care ieseau aburi calzi. Era liniste, era momentul in care lumea sta in loc si nu esti decat tu cu tine insuti. In contrast cu tapiteria alba, pielea ii parea si mai bronzata. Matase si catifea. Visuri implinite de atitudinea optimista si de veselie.

Incet, primele raze ale soarelui apareau printre cladiri. „Buna dimineata, lume! A mea este, cu siguranta, buna.” Dusul se auzea usor. La urma urmei somnul este pentru cei singuri; cand ai atatea de facut nu iti doresti sa il lasi sa treaca si vrei sa profiti de fiecare moment. S-a apropiat si i-a atins pielea usor. Dupa atata timp, inca mai simtea fiori. Se pare ca persoana potrivita chiar exista; langa care sentimentele iti raman neschimbate. Persoana langa care sa nu te plictisesti niciodata si pe care sa o placi exact asa cum este. Si cum ai putea sa te mai plictisesti cand sunt atatea de facut?

Lumina rece a diminetii s-a evaporat usor si razele calde invaluiau intreaga incapere. Timpul a luat-o din loc, lumea a revenit la viata si placerea ii invaluia din nou. Avea parte inca o data de momente care ii faceau viata sa merite traita. Si asa va fi pana la sfarsit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: