Motivation

Ce te face sa te trezesti de dimineata? Ce te face sa mergi mai departe chiar si atunci cand esti satul de toti si toate si iti vine sa-ti bagi picioarele in lumea asta? Cand totul e de cacat, ce te tine inca in viata? Daca nu ai mai avea nimic, pentru ce ai continua sa lupti?
Fericirea, sau placerea ori bucuria, cum vrei sa o numesti, nu vine din afara. Lumea e acolo afara. N-ai nevoie de ea. Pot sa se duca naibii colegii prosti si baiatul care te ignora, slujba de cacat care te plictiseste si toata porcaria care te-nconjoara. Cand esti satul de toate, ceea ce conteaza este inauntrul tau. Sunt substantele din creierul tau, reactiile chimice, care iti permit sa fii „plin” in absenta stimulilor veniti din societate sau „gol” in mijlocul multimii.
Oricat de rau va fi, atata timp cat am cele doua lucruri importante pentru mine, stiu ca pot sa trec peste, sa plag cu sufletul plin, mai mult decat as rade superficial in orice context. Stiu ca intotdeauna va fi acel ceva pentru care merita sa traiesc. Ceva care ma face sa ma simt in viata, mai mult decat orice si decat toate adunate. Si in egoismul meu nemarginit, este tot ceea ce am nevoie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: