DMT – Molecula spiritului

DMT-molecula-spiritului-Rick-StrassmanCartea vorbeste despre beneficiile pe care le-ar putea aduce cercetarea amanuntita a acestei substante, precum si a altor psihedelice, si a influentei sale asupra omului. Rick Strassman incepe prin a prezenta ceea ce l-a determinat sa inceapa sa studieze DMT-ul, dificultatile prin care a trecut pentru a putea incepe cercetarea, experientele voluntarilor carora li s-a administrat substanta.

Psihedelicele ar putea fi poarta catre noi universuri sau legatura dintre lumea vazuta si cea nevazuta, cheia gandurilor si sentimentelor ascunse adnac in subconstient. DMT-ul endogen, prezent in mod natural in corp, ar putea fi puntea prin care sufletul intra in aceasta lume, dar totodata si cea prin care iese sufletul, ar putea avea legatura cu viziunile celor care trec prin moarte clinica sau prin experiente la limita mortii, poate aduce trairi intense si experiente greu de explicat in cuvinte, greu de imaginat.Multi dintre voluntari au experimentat sentimente intense de pace interioara, de bucurie, de iubire. DMT-molecula-spiritului-Rick-Strassman-citatUnii dintre ei au intalnit fiinte extraterestre si lumi diferite, ciudate, iar experientele le-au parut extrem de reale. Astfel, DMT-ul ar putea explica unele experiente extracorporale, iar glanda pineala, a carei pozitie corespunde cu cea a chakrei Sahasrara (chackra constiintei pure, corelata cu intelepciunea si cu starea de meditatie, legatura cu sursa universala de energie), poate juca un rol mult mai important.

Cartea prezinta numeroase ipoteze interesante si merita citita de toti cei interesati de substante, de modul de actiune al creierului sau de ceea ce este mai presus de explicatiile pe care stiinta le poate oferi in acest moment.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: